Forum ocmaster
|
|
#1 |
|
|
Siostrze kończył się abonament w Ideii(30min za 25pln na
kombatanta,wzięła na babcie która mieszka daleko) i zadzwonił konsultant i siorka się dogadała że będzie miała ten sam abo w tej cenie tylko dodadzą 20 minut darmowych do tego i sekundowe naliczanie(telefon stary zostaje).Wszystko git konsultant pojechał do babci a ona podpisała nawet nie bardzo wiedziała o co chodzi.Ostatnio przyszedł rachunek a tu widze tylko coś takiego jak Jedna Idea z kwotą deklarowaną 25 pln.I jeszcze jakiś pakiet bonus?Czyli miesięcznie wychodzi 25/0,75=33min a nie 50.Przecież nie tak miało być.Chyba ten przedstawiciel oszukał siorke?Czy ja dobrze rozumiem?.Jeżeli tak jest to lepiej było wziąść nową umowe z telefonem. Pozdrawiam |
|
|
|
#2 |
|
|
Użytkownik "dizel" <dizel8@NOSPAMwp.pl> napisał w wiadomości news:a5gji19nj9du2psu9hofbbit1j80p4np0l@4ax.com... > Siostrze kończył się abonament w Ideii(30min za 25pln na > kombatanta,wzięła na babcie która mieszka daleko) i zadzwonił > konsultant i siorka się dogadała że będzie miała ten sam abo w tej > cenie tylko dodadzą 20 minut darmowych do tego i sekundowe > naliczanie(telefon stary zostaje).Wszystko git konsultant pojechał do > babci a ona podpisała nawet nie bardzo wiedziała o co chodzi.Ostatnio > przyszedł rachunek a tu widze tylko coś takiego jak Jedna Idea z kwotą > deklarowaną 25 pln.I jeszcze jakiś pakiet bonus?Czyli miesięcznie > wychodzi 25/0,75=33min a nie 50.Przecież nie tak miało być.Chyba ten > przedstawiciel oszukał siorke?Czy ja dobrze rozumiem?.Jeżeli tak jest > to lepiej było wziąść nową umowe z telefonem. normalka, konsultanci kłamią, dzis dzwoniłem do plusa i na pytanie o najniższy obanament dla firm powiedzieli mi ze jest za 36,50, a jest nizszy za 18,30... tylko ze za ten wyzszy konsultant dostaje większą kasę :] |
|
|
|
#3 |
|
|
Pamiętnego dnia Thu, 15 Sep 2005 21:04:39 +0200
dizel spłodził(a) co następuje: > Wszystko git konsultant pojechał do > babci a ona podpisała nawet nie bardzo wiedziała o co chodzi. No to pisz reklamację do opa. Opisz, że konsultant celowo wprowadził babcię w błąd w celu podpisania przez nią niekorzystnej umowy. :) -- I wszystko jasne :) http://wap.wapgate.pl/florian6 GG - 2539855 http://www.flo.dmkproject.net/ (Siemens) |
|
|
|
#4 |
|
|
dizel napisał(a):
[jak to kolo zrobił babcie w jajo ] przy obecnych cenach prepaidów żeby się wronć w abo dalej i jeszcze bez telefonu nowego.... bosh.... -- Pzdr, Premo |
|
|
|
#5 |
|
|
> najniższy obanament dla firm powiedzieli mi ze jest za 36,50, a jest > nizszy > za 18,30... > tylko ze za ten wyzszy konsultant dostaje większą kasę :] > dobrze Ci powiedział, a dokładnie 36,60 brutto -- pozdrawiam, mk --------------- jeżeli masz nierówną końcówkę na rachunku, to przelej ją ;) 77 1140 2004 0000 3002 2490 7057 48 1140 2017 0000 4602 0387 8329 |
|
|
|
#6 |
|
|
Premo <premo@postkropkapl> napisał(a):
> przy obecnych cenach prepaidów żeby się wronć w abo dalej i jeszcze bez > telefonu nowego.... bosh.... > Przy obecnych możliwościach płacenia poleceniem zapłaty za abonament i braku konieczności pamiętania o doładowaniach, terminach na wychodzące, nagłym braku pieniędzy na dzwonienie w sytuacji awaryjnej to wrobienie sie w pre- paida ..... bosh... -- Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/ |
|
|
|
#7 |
|
|
> Przy obecnych możliwościach płacenia poleceniem zapłaty za abonament i braku
> konieczności pamiętania o doładowaniach, terminach na wychodzące, nagłym > braku pieniędzy na dzwonienie w sytuacji awaryjnej to wrobienie sie w pre- > paida ..... bosh... No niestety tak jest, że zawsze o czymś trzeba pamiętać..... Choćby o doładowaniu baterii..:) a tu rano pilna rozmowa a bateria leży ... bosh... pozdrowienia Piotr W. Regularnie ma nie naładowaną baterię moja żona i sąsiadka, i w czasie ważnej rozmowy pi-pi-pi......i cisza...:) |
|
|
|
#8 |
|
|
On Thu, 15 Sep 2005 21:54:26 +0200, Premo <premo@postkropkapl> wrote:
>przy obecnych cenach prepaidów żeby się wronć w abo dalej i jeszcze bez >telefonu nowego.... bosh.... racja .Ja to wiem ale nie każdy jest na bieżąco w temacie.Wcześniej kilka osób z rodzinki i znajomych przedłużali umowy w podobny sposób i zawsze wszystko było ok więc myślałem że i tym razem nie będzie problemów.Mądry Polak po szkodzie... Pozdrawiam |
|
|
|
#9 |
|
|
Użytkownik "Marcin Kubiczek" <usuntomarcinkubiczek@gmail.com> napisał w wiadomości news:dgck3g$kni$1@nemesis.news.tpi.pl... > >> najniższy obanament dla firm powiedzieli mi ze jest za 36,50, a jest >> nizszy >> za 18,30... >> tylko ze za ten wyzszy konsultant dostaje większą kasę :] >> > > dobrze Ci powiedział, a dokładnie 36,60 brutto > niestety ostatnio wprowadzono abo w wysokosci 15zł netto (dla twojej informacji, bo widać nie wiesz, a wypowiadasz się) co oczywiscie konsultantka potwierdziła :] |
|
|
|
#10 |
|
|
Anna napisał(a):
> Premo <premo@postkropkapl> napisał(a): > > >>przy obecnych cenach prepaidów żeby się wronć w abo dalej i jeszcze bez >>telefonu nowego.... bosh.... >> > > > Przy obecnych możliwościach płacenia poleceniem zapłaty za abonament i braku > konieczności pamiętania o doładowaniach, terminach na wychodzące, nagłym > braku pieniędzy na dzwonienie w sytuacji awaryjnej to wrobienie sie w pre- > paida ..... bosh... > > > > a od kiedy gdy nie masz pieniędzy realizują polecenia zapłaty. leniwcom i lewicy stanowcze NIe :D -- Pzdr, Premo |
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
| Wygląd | |
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:51.
Projekty Domów - Odpady - Blackjack - Tajniki łowienia Szczupaków - darmowe emule - Karty kredytowe - Kołobrzeg apartament - Endopilot
Aktywuj Aktywuj Aktywuj Aktywuj Aktywuj sala weselna Warszawa Jerzy Wilgus dywanik Przeprowadzki typy bukmacherskie Blog, Internet, web20, recenzje

Wygląd liniowy

Hosted by